Dib is de standaard in maatwerk raamdecoratie.


Dib is een Nederlandse producent van A-kwaliteit zonwering. Ben je op zoek naar mooie jaloezieën, plissés of dibli’s van topkwaliteit? Loop gerust bij ons binnen en laat je insprireren en adviseren.


Jaloezieën

Raamdecoratie is een absolute sfeermaker in huis. Met de juiste raambekleding kunt u verschillende elementen in jouw interieur samenbrengen om zo de sfeer te creëren die je wilt. De uitgebreide collectie jaloezieën, verkrijgbaar in hout, bamboe, aluminium en vinyl, van dib helpt jou om van jouw huis echt jouw thuis te maken. Of je nu gaat voor een strakke, moderne, trendy, landelijke of open look & feel, er is altijd een dib jaloezie die bij jouw woonwensen past. Al onze jaloezieën worden op maat voor je gemaakt, zijn van A-kwaliteit en zijn bij Fraaai Wonen verkrijgbaar.


Plissé hordeuren & raamhorren

Wat maakt dit systeem zo uniek?

  • Geluidsarm schuifmechanisme
  • Een inbouwdiepte van slechts 2,2cm
  • Een enkele plissédeur tot 2.5mtr breed
  • Afmetingen mogelijk tot 7.5mtr breed
  • Geschikt voor binnen- en buitenmontage
  • Perfect voor terrasoverkappingen
  • Meerdere kleuren zonder meerprijs


Onze collectie dibli en plissé

Vanaf nu iedere ruimte verwennen met een dibli of plissé, ze zijn decoratief, functioneel en te combineren met een uitgebreid elektrisch programma waaronder de ‘top down – bottom up’.

Onze nieuwe dibli collectie bestaat uit de 25 mm en de bijzondere 45 mm serie, in duo-tone én full-tone unieke kleuren. Het grote verschil met plissé is dat de koorden in de dibli netjes zijn weggewerkt binnen het dubbele doek, daarentegen heeft de plissé juist een elegante uitstraling doordat het compact op plooit.


https://www.dibzonwering.nl

 
 
 
 
E-mailen
Bellen