LAB PAINT en LAB COLOURS

LAB PAINT is een hoogwaardig ecologische en duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

PAINT FOR WATER • 5 FOR 1
Met elke 5 liter verkochte LAB PAINT kunnen wij 1 persoon op duurzame wijze voorzien van zuiver drinkwater. Zo draagt iedere aankoop van een blik LAB PAINT bij aan een mooiere wereld: bij je thuis de verf, waar het nodig is schoon drinkwater. Een eerlijke deal!

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.
De kleurenstalen van LAB PAINT worden onder andere met liefde geschilderd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en jongeren uit het voortgezet praktijk- en speciaal onderwijs.
Daarnaast besteden we bij de productie van onze verflijn veel aandacht aan het milieu. Door de ECO Footprint in kaart te brengen, weten we exact hoeveel impact LAB PAINT heeft. We zetten ons maximaal in om de CO2-uitstoot te beperken.

LAB COLOURS
Het LAB PAINT label omvat een unieke kleurencollectie. Elke kleur heeft zijn eigen verhaal en de collectie is uitgebreid naar 112 unieke tinten! De LAB COLOURS zijn nu onderverdeeld in niet drie maar vier collecties
NEUTRALS, POWDERBOXLIMITED SHADES en SPICE COLOURS

De natuurlijke tinten uit de NEUTRALS COLLECTION vinden hun basis in bijzondere elementen uit de natuur. De POWDERBOX COLLECTION is onder andere geïnspireerd op wereldsteden, food en industrieel erfgoed. De beeldende kunst vormde de inspiratie voor de kleuren in de LIMITED SHADES COLLECTION. De intense diepe kleuren uit de SPICE COLOUR COLLECTION zijn gebaseerd op de kruiden uit India en ontworpen in samenwerking met Marie-Gon, een bekend interieurontwerper en kleurexpert.

Wij adviseren een kleur eerst uit te proberen door een handgeschilderde kleurenstaal, een colourcard, een ringwaaier en/of een sample potje met verf aan te schaffen. We hebben 4 collecties handgeschilderde colourcards (GRATIS) en 4 soorten ringwaaiers (€4,-) van de NEUTRALS, POWDERBOX, LIMITED SHADES en SPICE COLOURS COLLECTION. Een losse handgeschilderde kleurenstaal is GRATIS en een sample potje met ca. 40 ml verf kost €4,-.

De handgeschilderde kleurenstalen, colourcards, ringwaaiers en/of sample potjes zijn bij Fraaai Wonen in de winkel verkrijgbaar.

LAB PAINT is verkrijgbaar in de unieke LAB COLOURS maar ook in vrijwel iedere andere kleur.

Zit de juiste kleur er niet bij tussen de LAB COLOURS? Maar wil je wel graag met LAB PAINT schilderen? Geen probleem! De LAB ECO Wallpaints en de LAB Duurzame Houtlakken en Primers zijn in vrijwel iedere kleur leverbaar. 

NEUTRALS COLLECTIONPOWDERBOX COLLECTION    


 LIMITED SHADES COLLECTION       

 
SPICE COLOURS COLLECTION


                              

 
 
 
 
E-mailen
Bellen